Els jugadors dels equips participants han sigut les mans innocents del sorteig
Waterpolo

Sortejades les fases finals de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina de waterpolo

El Barceloneta, vigent campió, se les haurà als quarts de final amb el Sabadell, amfitrió de la competició. En el quadre femení, les vallesanes comencen contra el Mediterrani

Aleix DomènechActualitzat

Els sortejos de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina de waterpolo s'han fet aquest dijous a Sabadell amb una gran majoria d'equips catalans. La fase final de la Copa del Rei de waterpolo se celebrarà del 4 al 6 de març a Sabadell en ocasió del centenari del club vallesà.

L'amfitrió de la competició, l'Astralpool CN Sabadell s'enfrontarà al vigent campió de la competició, el CN Atlètic Barceloneta. El guanyador d'aquest duel mesurarà les seves forces amb el vencedor del CE Mediterrani-CN Terrassa.

A l'altra banda del quadre, el CN Sant Andreu s'enfrontarà al CN Barcelona, mentre el Quadis CN Mataró jugarà contra el Real Canoe Isostar madrileny.

També s'han sortejat els emparellaments de la Copa de la Reina, que es disputarà del 8 al 10 d'abril, també a Can Llong. El CN Sabadell, vigent campió de la competició i amfitrió de la competició, iniciarà la defensa del títol contra el CN Mediterrani.

El canal Esport3 informarà exhaustivament de les dues competicions i transmetrà íntegrament les dues finals

 

Anar al contingut