Representants dels equips en el sorteig celebrat avui a Barcelona (RFEN)
Waterpolo

Sortejada la fase final de la XXII edició de la Copa de la Reina de Waterpolo, que es disputarà al Club Esportiu Mediterrani de Barcelona

El sorteig, que s'ha celebrat al saló de plens del districte de Sants, no ha tingut caps de sèrie. Els quatre primers classificats de la Lliga són en una part del quadre. Per tant, no es podrà repetir la final dels últims anys entre l'Astralpool Sabadell i la Sirena Mataró.

Actualitzat

La XXII edició de la Copa de la Reina de waterpolo es jugarà del 16 al 18 de febrer. En el sorteig d'avui, el CE Mediterrani, organitzador de la competició, ha vist aplanat el seu camí cap a la final en evitar els tres equips que el superen en la Lliga. S'enfrontarà amb conjunts que el persegueixen en la classificació del torneig regular. El favorit del torneig és l'Astralpool Sabadell, guanyador de 9 de les últimes 10 finals. Tanmateix, Sant Andreu i Mataró intentaran trencar el domini de les vallesanes.

Els enfrontaments dels quarts de final de la Copa són els següents:

CN Sant Andreu - La Sirena Mataró (16 de febrer. 15:00)

Astralpool Sabadell - CN Rubí (16 de febrer. 16:35)

CN Terrassa - Escuela Natación Zaragoza (16 de febrer. 18:10)

CE Mediterrani - CN Sant Feliu (16 de febrer. 19:45)

El gran partit d'aquests emparellaments és el CN Sant Andreu-La Sirena Mataró. Si l'Astralpool Sabadell i la Sirena Mataró superen les seves adversàries, es trobaran en una de les semifinals. Per tant, no es podran veure les cares en la gran final. Sabadell i Mataró s'havien enfrontat en 3 de les últimes 4 finals.

 

 

 

Anar al contingut