La pilot alemanya Sophia Floersch, en una imatge d'arxiu (EFE)
Automobilisme

Sophia Floersch, operada amb èxit de la columna vertebral durant set hores

La pilot alemanya, de només 17 anys, va tenir un esgarrifós accident durant el GP de Macau de Fórmula 3

Actualitzat

La pilot alemanya Sophia Floersch, que diumenge va tenir un violent accident durant el Gran Premi de Macau de Fórmula 3, s'ha sotmès aquest dilluns amb èxit a una operació llarguíssima a la columna vertebral que ha durat set hores.

Floersch, de només 17 anys, va tenir un esgarrifós accident després que el seu monoplaça perdés el control en la volta quatre i sortís volant fins a colpejar-se contra el mur dels fotògrafs.   

Els metges afirmen en un comunicat de premsa, emès després de la intervenció, que les seves constants vitals són estables i que els seus membres estan actius. Floersch seguirà ingressada a l'Hospital General Conde S. Januario de Macau durant les pròximes dues setmanes, segons informa motorsport.com.
   
En un missatge del compte oficial de Twitter de la pilot, s'ha informat que no hi ha hagut complicacions en la delicada operació. "L'equip mèdic està treballant de manera lenta per evitar riscos. El desenvolupament de la cirurgia és bo i sense complicacions."

Alexander Floersch, pare de la pilot alemanya, ha explicat a l'agència DPA que la seva filla va patir una fractura a la setena vèrtebra cervical, sense dany a la medul·la espinal ni signes de paràlisi en el moment del començament de l'operació.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut