Williams, parlant amb la Fatima, una nena refugiada del campament de Faida-Bekaa, al Líban (Unicef Nova Zelanda)
Rugbi

Sonny Bill Williams, jugador de Nova Zelanda, visita els campaments de refugiats sirians

Com a ambaixador de l'Unicef, Sonny Bill Williams intenta conscienciar els seus compatriotes de la necessitat de fer donatius per millorar les condicions de vida dels nens obligats a viure en campaments

Actualitzat

Hi ha esportistes que, més enllà dels triomfs i les derrotes, prenen consciència del seu paper rellevant a l'hora d'intentar millorar el món en què viuen. Un d'ells és el jugador de la selecció neozelandesa de rugbi, Sonny Bill Williams, que ha aprofitat part de les seves vacances per anar a visitar campaments de refugiats sirians al Líban.

"Quan ets pare i veus això, et pots imaginar fàcilment el drama que representa per a aquestes persones veure's obligades a fugir amb els seus fills. Això és molt dur per als nens".

Williams està fent aquestes visites en qualitat d'ambaixador de l'Unicef. El capità dels All Blacks, convertit a l'islam l'any 2008, ja va mostrar la seva inquietud per la situació dels refugirats sirians, fins al punt de regalar entrades per les semifinals del Mundial a un grup de refugiats que eren a Londres. També va protagonitzar la imatge de l'últim Mundial en regalar-li la seva medalla a un nen que havia estat placat per un membre de seguretat quan corria a abraçar-se als jugadors de Nova Zelanda, que s'acabaven de proclamar campions del món.

 

 

 

Anar al contingut