Soldado rescata per al València un punt davant el Chelsea (1-1)

El València va empatar de forma agònica davant el Chelsea a Mestalla (1-1) gràcies a un gol de penal de Roberto Soldado en el minut 85. L'equip anglès, que va veure com el porter local Diego Alves li va neutralitzar fins a quatre oportunitats claríssimes de gol de forma consecutiva, es va avançar ja a la segona meitat gràcies a l'encert de Frank Lampard. En els últims minuts l'equip valencianista va reaccionar i va tenir diverses ocasions per empatar fins que Soldado la va encertar des del punt fatídic. En l'altre partit del grup, el Bayer Leverkusen va estrenar el seu caseller de punts després de superar (2-0) el Genk.

L'empat a Mestalla contra el Chelsea, de moment, complica la lluita del València pel primer lloc del grup i, ara, haurà de buscar la classificació disputant la segona plaça al Bayer Leverkusen. Els valencianistes van arrencar amb moltes ganes, però també moltes imprecisions que els anglesos no van aprofitar. El porter visitant Petr Cech només va tenir feina en els últims minuts de la primera part.

Tot es va accelerar en la represa. Diego Alves va fer grans intervencions, especialment davant d'un Torres un cop més amb poc encert i que va tornar a ser substituït. I el Chelsea va acabar marcant en el minut 56 quan Frank Lampard va rebre una passada dins de l'àrea valencianista i no va perdonar. El València va reaccionar i va començar a atacar amb més convicció, però Cech va estar impecable. L'empat va ser a conseqüència d'un penal per mans de Kalou. La pena màxima la va transformar Soldado, que va fer el definitiu empat a un.