Futbol

S'obre oficialment el mercat d'hivern al futbol espanyol

Avui s'obre oficialment el mercat d'hivern al futbol espanyol. Alguns equips ja s'han reforçat al mercat estranger -el Madrid és el que ho ha fet més-, però des d'avui ja es poden fitxar jugadors de la Lliga espanyola. La condició és que no hagin jugat encara cinc partits, i l'aparador no ofereix grans gangues, ben mirat. El Nàstic confia a trobar la solució d'emergència en aquest mercat hivernal.

Actualitzat
El mercat estranger ha estat una opció per a equips com el Madrid o el Sevilla, que ja han fitxat. Però si es mira el mercat intern es poden trobar molts noms que no han tingut la confiança dels seus entrenadors.

Amb menys de cinc partits jugats, qualsevol pot canviar d'aires. I equips com el Nàstic, que pensa fer quatre o cinc fitxatges, poden pescar el que altres no han volgut.

La llista de defenses inclou antics membres del planter del Barça, com Rodri, ara al Dépor, que només ha jugat 1 minut. César, del Llevant; Pavón, del Madrid, o Pablo Alfaro, del Racing, també estan al mercat, igual que fitxatges d'aquest any que no s'han consolidat, com Hinkel del Sevilla i Lucas Licht del Getafe.

Pel que fa a migcampistes, trobem Pablo García, ex del Madrid i ara al Celta, que precisament va sonar per al Nàstic a l'estiu. Els granes també s'han fixat en l'espanyolista Ito, que no gaudeix de la confiança de Valverde. A la llista també es poden trobar noms com Robert del Llevant, Guzmán del Dépor, Duda del Sevilla o Jorge López del València.

La llista de davanters té un denominador comú: jugadors que per problemes físics no han entrat en els plans dels seus entrenadors. Dani del Betis n'és un exemple. L'altre és el canari del Celta Antonio Guayre i, finalment, el fitxatge més car de la història del Sevilla, Chevantón, que tot i haver fet un dels gols més espectaculars de l'any només ha jugat 55 minuts en tres partits. Per tancar, dos italians rebels: Cassano del Madrid, tota una bomba per a qualsevol vestidor, i Tavano del València, que va ser anunciat com a nou fitxatge del Roma però ha tornat als entrenaments amb l'equip de Quique Sánchez Flores.
Anar al contingut