Bàsquet

Sito Alonso: "La visita al Pionir és una bona prova per saber el nivell de l'equip"

L'equip català buscarà donar continuïtat a un inici de temporada perfecte, on estan imbatuts després de guanyar els quatre partits de la Lliga Endesa i un de l'Eurolliga

Manel PriegoActualitzat

L'entrenador del Barça Lassa, Sito Alonso, afronta amb incertesa el partit contra l'Estrella Roja de la segona jornada de l'Eurolliga. El conjunt català es desplaça a Sèrbia amb l'objectiu de fer emmudir el pavelló Pionir de Belgrad i aconseguir la sisena victòria consecutiva de la temporada, entre Lliga i Eurolliga.

Els aficionats serbis, que es caracteritzen pel fet de generar un ambient de pressió per als rivals que visiten el seu feu, donaran un cop de mà a l'Estrella Roja, que va perdre davant el Zalgiris Kaunas en l'estrena de la competició.

Alonso explica que no sap com respondrà l'equip fora del Palau Blaugrana i que al llarg de la setmana han treballat per superar la pressió ambiental i millorar la comunicació a la pista. "És una bona prova per saber en quin estat estem com a grup. A veure si les coses que hem fet per comunicar-nos en aquest tipus d'escenaris ens surten bé en un partit tan especial", ha indicat.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut