Bàsquet

Sito Alonso es desvincula del Baskonia i serà el pròxim entrenador del Barça

L'entrenador aragonès s'ha desvinculat del Baskonia després d'una temporada i agafarà el relleu de Bartzokas al capdavant del bàsquet blaugrana

RedaccióActualitzat

Sito Alonso serà el pròxim entrenador del Barça Lassa. El tècnic madrileny s'ha desvinculat aquest divendres del Baskonia i ja ha estat anunciat com a nou inquilí de la banqueta blaugrana per les dues pròximes temporades amb opció a una tercera.  

La notícia de la contractació d'Alonso per part del Barça ha arribat poc després que el Zalgiris Kaunas ha anunciat la renovació de Sarunas Jasikevicius, el principal candidat a la banqueta del Barça.

Alonso ha estat al capdavant de l'equip basc tan sols una temporada i ha classificat l'equip per al "play-off" de l'Eurolliga –va ser eliminat en quarts de final pel CSKA en un final polèmic- i ha arribat a les semifinals de la Lliga Endesa, on va caure davant el València. De 41 anys, es va iniciar com a primer entrenador al Joventut de Badalona, on era assistent d'Aíto García Reneses quan aquest va ser nomenat seleccionador nacional, l'any 2008. Des d'aleshores ha entrenat també el Gipuzkoa, el Bilbao Basket i el Baskonia, tots tres a la Lliga Endesa.

Prigioni, el substitut

Pablo Prigioni, ex jugador que es va retirar aquesta temporada, serà el substitut de Sito Alonso al capdavant del Baskonia. L'argentí signa per dos anys.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut