Waterpolo

Mataró-Mediterrani i Sabadell-Terrassa seran les semifinals de la Copa de la Reina de Waterpolo

El Madrid Moscardó, el Saragossa, el Rubí i el Sant Andreu s'han quedat fora de les pròximes eliminatòries, que es podran veure en directe per Esport3 (11.25 i 12.55)

La Sirena CN Mataró s'ha imposat al CN Madrid Moscardó (11-7) en el partit que obria aquest divendres la jornada de quarts de final de la Copa de la Reina de waterpolo que es disputa a Terrassa. Després d'una primera meitat igualada (4-3), les mataronines han obert el forat decisiu en el tercer quart amb un parcial de 3 a 0.

El rival a la semifinal de l'equip del Maresme serà el CE Mediterrani, que ha golejat de forma clara i contundent l'Escola Waterpolo Saragossa (5-17). Les barcelonines han començat molt fort el matx, han marxat en el marcador en el primer quart (1-5) i han sentenciat en el segon (2-6) amb Sarah Lizzote (5 gols) com a executora.

El CN Terrassa, l'amfitrió de la competició, serà el rival del CN Sabadell en la segona semifinal. Les locals han resolt el seu partit contra el Rubí pràcticament en el primer quart (3-0), i han pogut aprofitar la renda fins al final, tot i que les rubinenques han reaccionat i s'han acostat en el marcador final (10-7).

En l'últim matx, el Sant Andreu ha resistit pràcticament fins al descans. El Sabadell, el màxim favorit, ha tingut molts problemes per superar la defensa rival al principi del partit. La igualtat ha dominat el marcador (3-3), però, en la recta final del segon quart, dos gols seguits (Forca i Ortiz) han obert una diferència significativa (5-3), que ja no ha baixat fins al 13 a 9.