Futbol

Sir Alex Ferguson carrega contra el Reial Madrid i el torna a titllar de "franquista"

L'entrenador del Manchester United, Sir Alex Ferguson, ha atacat durament el Reial Madrid en una entrevista que ha concedit a la revista "GQ". Ferguson diu que quan el Madrid va fitxar l'argentí Heinze del Manchester, ell ja va preveure que tornarien a pressionar per contractar Cristiano Ronaldo. Ferguson considera que el fitxatge del defensa argentí en va ser un pas previ, perquè és molt amic de Cristiano. El tècnic escocès del Manchester diu que el Madrid actua així, textualment, perquè és el club de Franco, i està acostumat a fer sempre el que vol, tal com passava a Espanya abans de l'arribada de la democràcia.

Actualitzat
L'entrenador del Manchester United ha estat contundent contra el Reial Madrid. Sir Alex Ferguson ha acusat el club madridista de voler mantenir privilegis del passat: "El que és realment obscè de tot això és que el Madrid, com a club del general Franco, estava acostumat a fitxar qui volia i a fer el que volia abans que la democràcia arribés a Espanya" diu Ferguson.

Ferguson dóna per tancat així un dels intents de fitxatge més controvertits del Reial Madrid en els últims anys: el de Cristiano Ronaldo. De les seves declaracions es desprèn que Ferguson recorda com el Reial Madrid, amb el suport del règim franquista, va fitxar Di Stéfano als anys 50, i el va arrabassar del Barça. Ferguson revela a "GQ" que el Madrid va fitxar aquest estiu Heinze amb la clara intenció d'arrossegar Ronaldo cap al Madrid, tenint en compte l'amistat entre el portuguès i l'argentí. Igualment desvela que per convèncer Ronaldo perquè es quedés al Manchester li va posar com a exemple el francès Eric Cantona, admiradíssim pels aficionats del United perquè sempre va ser fidel al club.
Anar al contingut