Fórmula 1

Singapur tindrà Gran Premi de Fórmula 1 a partir del 2008 i serà en un circuit urbà

El govern de Singapur i el patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, han anunciat avui que aquesta ciutat-estat s'incorporarà al circuit del Mundial a partir de l'any 2008. La cursa es disputarà al setembre o octubre sobre un circuit urbà. L'anunci es produeix l'endemà que Ecclestone signés el contracte per disputar en un circuit urbà de València set grans premis del Mundial a partir de la tardor del 2008 si en les eleccions torna a guanyar el president de la Generalitat, Francisco Camps (PP).

Actualitzat

A més, Singapur podria convertir-se en la primera seu d'una cursa nocturna. "Una carrera nocturna serà única, diferent, i permetrà a Singapur guanyar audiència a Àsia, Europa i els Estats Units". Ecclestone s'ha mostrat entusiasmat amb la idea d'aquest tipus de cursa.

Fernando Alonso ja es va mostrar contrari a les curses nocturnes, segons va dir recentment en una ocasió: "estem canviant revolts en el circuit de Barcelona per millorar la seguretat i ara es pretén fer curses urbanes a la nit, amb les línies blanques, la possibilitat de pluja i tantes coses que cal tenir en compte, que per mi ho fan impossible". El ministre de Singapur ha precisat, no obstant això, que el govern està avaluant els aspectes de seguretat que caldria considerar en el cas que la cursa es disputi amb llum elèctrica.

Anar al contingut