Circuit de Singapur
Circuit de Singapur
Fórmula 1

Singapur prepara el GP de Fórmula 1 amenaçada pel Zika, la meteorologia i el terrorisme

L'espectacular cursa de la ciutat asiàtica està invertint molts esforços perquè només la cursa sigui notícia

Actualitzat

La moderna Singapur es prepara per rebre un any més la Fórmula 1, un any més de la nit il·luminada i el soroll dels cotxes més ràpids del món volant pels carrers del centre de la ciutat.

En una competició completament polaritzada entre Rosberg i Hamilton , ara que comença la darrera part del Mundial i quan els altres rivals estan cada cop més lluny a la classificació general (el tercer classificat, Daniel Ricciardo és a 87 punts de Nico Rosberg), els focus d'atenció els dies previs en el Circuit de Marina Bay, apunten cap altres bandes.

Per una banda el virus del Zika, en els darrers mesos s'ha detectat una forta presència del mosquit transmissor i ja hi ha una vuitantena de casos diagnosticats. Per aquesta raó, durant la nit s'han fet treballs fumigació al llarg del traçat.

També preocupa la meteorologia i és que s'apropa el monsó sud-occidental i amenaça de portar tempestes just els dies que es disputa el Gran Premi.

Per últim, el terrorisme internacional és un dels grans maldecaps dels responsables de la seguretat del Circuit, tot i no haver rebut cap amenaça formal, un esdeveniment com la Fórmula 1 és un objectiu potencial.

Anar al contingut