Futbol

S'inaugura una estàtua a l'entrada del Molinón en memòria de Manolo Preciado

Aquest dies es compleix un any de la mort per infart de l'entrenador de futbol Manolo Preciado. Alguns familiars, mig miler d'aficionats i jugadors a qui va entrenar van ser presents en l'acte d'inauguració d'una estàtua que a partir d'ara serà a l'entrada del Molinón.

Actualitzat
En les sis temporades que va entrenar l'Sporting, Manolo Preciado va deixar una empremta inesborrable a Gijón. La seva mort, ara fa un any, va colpejar el club asturià, que ahir li va voler fer un homenatge. Alguns familiars, mig miler d'aficionats i jugadors a qui va entrenar van ser presents en l'acte d'inauguració d'una estàtua que a partir d'ara serà a l'entrada del Molinón. Pagada amb una recol·lecta popular, ha costat 11.000 euros. Preciado va morir d'una aturada cardíaca el juny de l'any passat, el dia abans de ser presentat com a nou entrenador del Vila-real.

A més, el 28 de juny l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) li ha atorgat a títol pòstum la insígnia de platí i brillants durant l'Assemblea General Ordinària, que celebraran el 28 de juny a la Ciutat del Futbol de las Rozas.
Anar al contingut