Simone Biles, de 19 anys, va ser una de les grans protagonistes dels Jocs de Rio (Reuters)
Gimnàstica

Simone Biles revela que pateix TDAH arran del ciberatac patit per l'Agència Mundial Antidopatge

"Hackers" russos havien desvelat que tant la gimnasta nord-americana com les tenistes Serena i Venus Williams consumeixen substàncies prohibides

Actualitzat

L'atac cibernètic a què ha estat sotmesa l'Agència Mundial Antidopatge (AMA) per "hackers" russos ha portat la gimnasta Simone Biles a revelar que pateix TDAH, el trastorn de falta d'atenció i hiperactivitat.

L'atac havia divulgat que alguns esportistes nord-americans, com Biles o les germanes Serena i Venus Williams, consumien amb autorització substàncies que es troben en la llista de productes prohibits.  

"Tinc TDAH i medicar-me per això no és vergonyós ni m'ha de fer por que la gent ho sàpiga. Tinc TDAH des que era una nena. Heu de saber que estic a favor de l'esport net, que sempre he seguit les normes i que ho continuaré fent perquè el joc net és decisiu en l'esport i és molt important per a mi", ha explicat la gimnasta, guanyadora de 4 ors i una plata, en els passats Jocs Olímpic de Rio.

Biles es troba en el cas d'altres esportistes que disposen d'una exempció d'ús terapèutic per prendre medicació prohibida pel Codi Antidopatge en el cas que la malaltia que pateixen ho requereixi, i sempre amb el coneixement i l'autorització de l'AMA.  

 

  

ARXIVAT A:
Simone Biles
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut