Simona Halep i Karolina Pliskova (Reuters)
Simona Halep i Karolina Pliskova (Reuters)
Tenis

Simona Halep i Karolina Pliskova es jugaran a la semifinal de Roland Garros el número 1 del rànquing WTA

Les dues tenistes, a més d'un lloc a la final del torneig del Grand Slam sobre terra batuda, també es jugaran el privilegi d'encapçalar la llista de les millors del món

Actualitzat

Simona Halep, número 4 del rànquing WTA, s'ha classificat per les semifinals femenines de Roland Garros. La romanesa ha derrotat Elina Svitolina en tres sets (6-3, 6-7, 0-6) després que la seva rival ha deixat escapar una bola de partit i dos serveis per guanyar en el segon set.

La seva rival en la semifinal serà la txeca Karolina Pliskova, número 3 del món, que ha eliminat la francesa Carolina Garcia en dos sets (7-6, 6-4). Aquesta semifinal serà també un duel pel número 1 de la WTA. Pliskova liderarà aquest rànquing si passa a la final, i Halep si acaba guanyant el torneig francès.

L'altra semifinal femenina va quedar definida dimarts. La letona Jelena Ostapenko, entrenada per l'extenista espanyola Anabel Medina, i la suïssa Timea Baszinszky s'enfrontaran per l'altre lloc a la final. Casualment, totes dues faran anys el mateix dia. Ostapenko, 20, i la suïssa, 28. Una de les dues tindrà un gran regal d'aniversari.

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut