Simona Halep, durant el partit contra Kaia Kanepi (Reuters)
Tenis

Simona Halep cau eliminada contra Kaia Kanepi en la primera ronda de l'Open dels Estats Units

La romanesa, número u del rànquing mundial, ha quedat eliminada en la primera ronda del quadre femení contra l'estoniana Kaia Kanepi per 6-2 i 6-4. El mataroní Albert Ramos, eliminat contra el rus Karén Khatxànov (6-3, 6-2 i 6-3)

Actualitzat

La primera gran sorpresa de l'Open dels Estats Units de tenis s'ha vist aquest dilluns. La romanesa Simona Halep, actual número u del rànquing mundial, ha quedat eliminada en la primera ronda del quadre femení contra l'estoniana Kaia Kanepi. Halep s'ha vist sorpresa per Kanepi, que l'ha derrotat per 6-2 i 6-4 en un partit disputat a la pista Louis Armstrong, la segona en importància del recinte de Flushing Meadows de Nova York.

Kanepi, en la seva desena participació en el quart Grand Slam de la temporada, s'ha imposat a la romanesa en només 76 minuts de joc i aspira a repetir el seu millor resultat en aquest torneig, els quarts de final en les edicions del 2010 i el 2017.

En canvi, ha tingut un debut molt més plàcid Garbiñe Muguruza. La tenista hispanoveneçolana ha escombrat de la pista la xinesa Xuai Zhang per 6-3 i 6-0 en 1 hora i 17 minuts i ha accedit sense problemes a la segona ronda, on s'enfrontarà a la guanyadora del duel entre la txeca Karolina Mutxova i la ucraïnesa Daiana Iamstrenska.

Albert Ramos, eliminat

En el quadre masculí, el mataroní Albert Ramos ha estat eliminat en primera ronda davant el rus Karén Khatxànov, tenista format al Reial Club Tenis de Barcelona. Ramos no ha tingut cap opció i ha caigut derrotat contra el cap de sèrie número 27 per 6-3, 6-2 i 6-3.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut