Simon Yates celebra la seva victòria en l'onzena etapa del Giro (@giroditalia)
Ciclisme

Simon Yates confirma la seva fortalesa i guanya l'onzena etapa del Giro

El ciclista britànic s'ha imposat en l'explosiva ascensió final a Osimo i s'ha refermat en el liderat de la classificació general, ara amb 47 segons d'avantatge sobre Tom Dumoulin i 1.04 respecte a Thibaut Pinot

Actualitzat

Simon Yates ha confirmat que ara mateix és el ciclista més fort del Giro. El ciclista britànic s'ha imposat en l'onzena etapa de la ronda italiana, de 156 quilòmetres de recorregut entre Assisi i Osimo, i s'ha refermat en el liderat de la classificació general.

Yates ha aprofitat l'explosiva pujada final, amb un desnivell màxim del 16%, per fer un duríssim atac que no ha pogut seguir cap dels seus rivals. La "maglia rosa" ha creuat victoriós la línia d'arribada amb dos segons d'avantatge sobre Tom Dumoulin i cinc respecte a Davide Formolo i manté el liderat ara amb 47 segons de marge sobre l'holandès i 1.04 respecte el francès Thibaut Pinot, segon i tercer, respectivament.

Per la seva banda, Chris Froome ha tornat a fer un pas enrere en les seves aspiracions de victòria i ha cedit 40 segons més respecte a Yates. El ciclista britànic de l'SKy ha baixat a la dotzena posició a 3 minuts i 20 segons del líder de la classificació.

Aquest dijous es disputarà la dotzena etapa, de 214 quilòmetres de recorregut entre Osimo i Imola.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut