Futbol

Simeone veu l'Atlètic de Madrid amb les "expectatives altes" per guanyar el Reial Madrid a la Supercopa

El tècnic "colchonero" admet que jugar contra el conjunt blanc els dona una motivació extra, però també considera determinant gestionar les emocions

Actualitzat

La vigília de la Supercopa d'Europa que enfrontarà el campió de la Champions League, el Reial Madrid, amb el campió de l'Europa League, l'Atlètic de Madrid, s'han fet les rodes de premsa dels entrenadors i d'alguns jugadors. 

El primer tècnic de comparèixer davant dels mitjans de comunicació ha estat Diego Pablo Simeone. L'entrenador "colchonero" avisa que el conjunt blanc no posarà les coses gens fàcils i és que guanyar el primer títol de la temporada contra l'etern rival és tot un al·licient. Això sí, la motivació per als seus homes també és total:

"Intentarem portar el partit on volem. Necessitem millorar el que vam fer la temporada passada. Les expectatives són altes."

Una victòria contra el Reial Madrid sempre és una alegria per a l'Atlètic de Madrid però Simeone té molt clar que vol guanyar sense que cap dels seus jugadors prengui mal

"L'important és que al final estiguem físicament amb les millors condicions. A nivell emocional, depèn de com es pugui resoldre el partit."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut