Champions

Simeone: "Per a mi, l'únic resultat bo al Camp Nou és guanyar"

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid ha demanat la màxima implicació dels seus futbolistes i ha assegurat que no firma l'empat sense gols ni que l'eliminatòria es decideixi a la tanda de penals al Calderón

Actualitzat

Diego Pablo Simeone s'ha endut tota la plantilla a Barcelona, fins i tot els lesionats, per afrontar l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. En la roda de premsa prèvia al duel d'aquest dimarts al Camp Nou, el Cholo, com sempre, vol la màxima implicació dels seus futbolistes, i ha recordat que l'eliminatòria és un duel, com a mínim, de 180 minuts.

"Un minut, demà, és la vida. Nosaltres som molt optimistes i crec molt en el meu equip. Per a mi, l'únic resultat bo és guanyar", ha assegurat el tècnic argentí de l'Atlètic.

Simeone ha confirmat que Fernando Torres serà el nou titular al Camp Nou i està convençut que no hi haurà gaires sorpreses en cap dels dos equips. "No crec que hi hagi gaires sorpreses en el que presentin els equips. Esperem el millor Barcelona, i ens farà rendir en la millor versió", ha afirmat.

Godín: "El nostre treball defensiu és col·lectiu"

El central uruguaià Diego Godín, el líder de la defensa de l'Atlètic, ha rebut a temps l'alta mèdica per aquest partit i ha apostat per una feina col·lectiva per frenar Messi i la resta del trident blaugrana. "Messi és determinant en qualsevol posició del camp. A nosaltres ens és igual a on jugui, perquè el nostre treball defensiu és col·lectiu", ha analitzat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut