Simeone ha comparegut en roda de premsa el dia abans d'enfrontar-se amb el Reial Madrid en el partit de tornada de semifinals de la Champions (EFE)
Lliga de Campions

Simeone: "No necessito motivar els meus jugadors, el partit contra el Reial Madrid és un desafiament preciós"

L'entrenador "colchonero" no té cap dubte que els seus jugadors hi deixaran la pell per capgirar el 3-0 encaixat en el partit d'anada

Actualitzat

Tot i ser molt complicat remuntar el 3-0 encaixat al Bernabéu en el partit d'anada de les semifinals de la Champions League, l'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Diego Pablo Simeone, no renuncia a res: "Hem d'estar dins del partit, minut a minut, segon a segon, en busca del que volem, que és passar l'eliminatòria".

"Difícil sí, però no impossible": és la idea que s'ha afartat de repetir i reformular amb totes les combinacions de paraules possibles l'entrenador 'colchonero', que, si d'una cosa està segur, és dels seus homes: "Si necessités motivar els meus jugadors per al partit, hauria de marxar del club. Tenim un rival molt important que ens ha guanyat 3-0 a casa seva, 0-3 a la primera volta a la Lliga i dues finals, una de penals i una altra empatant-nos al minut 93. És un desafiament preciós".

De cara a l'enfrontament de dimecres, doncs, Simeone s'espolsa la pressió i treu pit: "Confiem en el que som capaços de fer. La plantilla del Reial Madrid, possiblement, sigui la millor del món, juntament amb la del Barcelona i la del Bayern. Nosaltres competim en un lloc on estem orgullosos de ser. En aquestes semifinals, l'únic que no és campió de Lliga som nosaltres".

 

Anar al contingut