Simeone encara el derbi contra el Reial Madrid amb respecte i optimisme (EFE)
Futbol

Simeone: "És un derbi emocional. Estem davant de l'últim partit contra l'etern rival al Vicente Calderón"

L'entrenador colchonero té molt de respecte per al Reial Madrid, però espera donar una alegria a l'afició

Actualitzat

Diego Pablo Simeone ha comparegut en roda de premsa el dia abans del derbi madrileny entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid. L'entrenador argentí té molt clar que s'enfronten amb un rival contra el qual no s'hi val relaxar-se ni un instant i és que "el Reial Madrid té futbolistes extraordinaris, són guanyadors de la Champions i tenen una jerarquia molt gran".

El discurs que té Simeone cap als blancs és de total admiració, com a mínim a la sala de premsa abans que la pilota comenci a jugar al Vicente Calderón aquest dissabte al vespre: "Ens enfrontem amb una equip que fa 28 partits que no perd. Són forts en tots els aspectes, en el joc aeri, en la contundència i en atac"

El Reial Madrid és molt Reial Madrid, però l'Atlètic també és un rival al qual s'ha de tenir respecte i és que viu afincat a la part més alta de la classificació i és, avui per avui, l'equips més solvents en la Lliga de Campions, ningú més que els colchoneros poden presumir de quatre victòries en quatre partits disputats. Una de les claus del seu èxit es diu Antoine Griezmann, que acaba de tornar de la selecció francesa una mica tocat, però podria recuperar-se a temps per entrar a la convocatòria: "Està millor. Ahir va entrenar-se amb normalitat. Està fent un gran esforç per arribar a temps. Espero comptar amb ell".

Simeone considera que el partit d'aquest dissabte tindrà molt més valor que qualsevol altre derbi. La raó és que jugaran "el darrer partit de Lliga contra l'etern rival" al Vicente Calderón, perquè l'Atlètic de Madrid té previst jugar al nou estadi de La Peineta a partir de la pròxima temporada. Per aquest motiu, l'entrenador l'atlètic interpreta que estan davant d'un partit "emocional" i espera que els seus jugadors ho tinguin present tan bon punt l'àrbitre faci sonar el xiulet inicial.

A efectes pràctics, el 'Cholo' confessa que no té clar on acabarà posant Koke, un dels seus homes més polivalents i més desequilibrants al mateix temps: "Podria jugar a la banda dreta, com a segon davanter o a la banda esquerra. Ens pot donar coses molt importants en totes les posicions".

El tècnic de l'Atlètic de Madrid no s'amaga a l'hora de parlar de la pólvora, evidentment Griezmann, però un altre nom fonamental és Kevin Gameiro, un jugador de qui necessita "la seva velocitat, la seva anticipació a l'àrea i el seu joc associatiu", especialment amb el francès, un tàndem letal que tantes alegries ha donat a l'afició atlètica aquesta temporada.

Anar al contingut