Futbol

Simeone: "Crec que ens estem enfrontant al millor Barça d'aquest últim temps"

L'entrenador de l'Atètic de Madrid avisa que hauran de millorar certs aspectes defensius respecte a l'últim partit de Lliga al Camp Nou i afirma que, si ho aconsegueixen, tindran moltes opcions de classificar-se per a les semifinals de Copa

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid s'ha exercitat aquest dimarts al matí abans de viatjar cap a Barcelona. El tècnic "colchonero", Diego Pablo Simeone, ha assegurat que al davant tindran un dels millors Barça d'aquesta temporada, per això hauran de millorar certs aspectes defensius respecte al recent partit de Lliga al Camp Nou en què van caure per 3 a 1.

"Crec que ens estem enfrontant al millor Barcelona d'aquest últim temps. Han tingut un canvi de la dinàmica en la pressió. La clau serà interpretar bé com i per on atacar. Si ho aconseguim, tindrem opcions", ha analitzat.

Simeone també ha reconegut que en l'anterior enfrontament els van sorprendre amb el canvi de posició a les bandes entre Messi i Neymar i intentaran recuperar la pressió habitual per aturar el potencial ofensiu del Barça. "Cal començar millor el partit, sobretot crec que l'arrencada no havia estat bona, no vam aconseguir jugar amb la intensitat i sobretot amb la pressió que solem fer i davant el Barcelona, que ho va fer molt bé sobretot la primera mitja hora, vam tenir complicacions", ha recordat.

Mandzukic, Godín, Griezmann i Raúl García, amenaçats de sanció

El tècnic de l'Atlètic ha donat una convocatòria de 18 jugadors amb les baixes per lesió de Tiago i Ansaldi i ha descartat per decisió tècnica el jugador del planter Lucas i el "Cebolla" Rodríguez, que està a punt de tancar la seva cessió al Parma. Amb el bitllet de semifinals en joc, l'equip "colchonero" afronta l'anada de quarts al Camp Nou amb quatre jugadors importants apercebuts de sanció: Mandzukic, Godín, Griezmann i Raúl García.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut