Espanyol

Simao Sabrosa entra a la llista de convocats de Pochettino per rebre el Saragossa

El portuguès Simao Sabrosa ha entrat a la llista de convocats de cara al partit contra el Saragossa a Cornellà-el Prat. Simao ha treballat tota la setmana amb el grup i podria fer el debut com a blanc-i-blau aquest dissabte. De la llista cauen Galán, a qui busquen una sortida, i Thievy. Álvaro Vázquez continua entrant en els plans de Pochettino, però ningú pot assegurar que l'1 de setembre continuï vestint la samarreta de l'Espanyol. Milan Baros, ex del Liverpool i ara mateix al Galatasarai, apareix ara com a opció per la davantera.

Actualitzat
El portuguès Simao Sabrosa ha entrat en la llista de convocats de cara al partit contra el Saragossa a Cornellà-el Prat. Simao ha treballat tota la setmana amb el grup i podria fer el debut com a blanc-i-blau aquest dissabte.

Ha de ser un referent a l'Espanyol aquesta temporada, però aquest dissabte només podrà fer de revulsiu al segon temps. El debut de Simao Sabrosa està garantit després de fer els deures i recuperar fons físic durant aquesta setmana. Això sí, no ha estat prou per figurar a l'onze. Pochettino ho té clar:"Simao ha entrenat bé i s'està adapatant ràpid a la dinàmica de grup. Però que jugui tot el partit és difícil"

Una plantilla per tancar encara

De la llista cauen Galán, a qui busquen una sortida, i Thievy. Álvaro Vázquez continua entrant als plans de Pochettino, però ningú pot assegurar que l'1 de setembre continuï vestint la samarreta de l'Espanyol. Pochettino creu que ""hi ha massa temes oberts. Com a entrenador, lògicament, m'agradaria tenir tot més tancat ja aquestes alçades. Espero que no sigui una motxilla gaire pesada".
 
Doncs per treure'n pes, segueix la feina als despatxos. Milan Baros guanya punts i serà blanc-i-blau si rescindeix contracte amb el Galatasarai. I entre els candidats segueix Milton Caraglio, a qui l'Espanyol encara no descarta tot i que el futbolista ha dit que segurià al Rangers de Talca, líder a Xile, fins al desembre.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut