Bàsquet

Sílvia Domínguez, convidada al campus d'estiu del Seattle Storm de la WNBA

La jugadora de bàsquet catalana Sílvia Domínguez ha estat convidada per participar al campus d'estiu de l'equip Seattle Storm de Washington de la WNBA, la Lliga professional de bàsquet femení.

Actualitzat
Sílvia Domínguez viu el moment més dolç de la seva carrera basquetbolística. La jugadora de Montgat, que es va proclamar campiona d'Europa amb el Ros Casares diumenge passat, en guanyar la final contra Rivas Ecopolis, ha estat convidada al campus d'estiu del Seattle Storm, equip nord-americà de l'estat de Washington. I tot indica que després li oferiran un contracte per jugar a l'NBA femenina. Així doncs, una altra esportista del país que buscarà el seu lloc al millor bàsquet del món. Segons el mànager general de l'equip americà, Brian Agler, la catalana és una de les millors bases d'Europa.

La jugadora montgatina ja va ser l'autèntica sensació de la temporada passada, quan va dirigir el joc del Perfumerías Avenida de Salamanca, campió de Lliga i d'Eurolliga. Aquesta temporada la va fitxar el Ros Casares, i amb aquest equip ha repetit el títol europeu.

Anar al contingut