Bàsquet

Shaquille O'Neal vol presentar-se a xèrif

El popular exjugador de l'NBA està considerant presentar-se a les eleccions del 2020 per ser xèrif

Shaquille O'Neal, en una aparició recent (Reuters)

L'exjugador de l'NBA està considerant presentar-se a les eleccions del 2020 com a xèrif, segons ha confessat ell mateix en una entrevista. "No té res a veure amb la política. Es tracta d'unir les persones. Quan jo era petit la gent respectava i estimava els policies", va comentar el quatre vegades guanyador de l'anell de campió de l'NBA, de 45 anys.

"Puc posar-me un vestit i parlar amb Bill Gates i després posar-me una caputxa i parlar amb els nois del carrer. Puc parlar amb els nens", comenta O'Neal, que especifica que s'envoltarà "de gent més intel·ligent" que ell. L'exjugador de Los Angeles Lakers, Miami Heat i Boston Celtics, entre d'altres, no ha especificat per quin comtat es presentarà, ja que té residència als afores d'Atlanta i a l'estat de Florida.   

O'Neal, un dels personatges més populars que ha donat l'NBA en els últims anys, ha mantingut sempre una relació molt estreta amb les forces públiques: el mes de desembre va ser nomenat agent honorari de l'agència del Comtat d'Henry, als afores d'Atlanta. A més, li ve de família: dos oncles seus van ser policies i el seu padrastre era sergent de l'exèrcit.