Davin White amb la samarreta del Team 23 (www.thetournament.com)
Davin White amb la samarreta del Team 23 (www.thetournament.com)
Bàsquet

Shane Lawal i Davin White s'enfrontaran en la final d'un torneig amb un milió de dòlars de premi per als guanyadors

El TBT és un torneig que ha aplegat jugadors de totes les lligues del món, i amb un milió de dòlars de premi per a l'equip que guanyi la final. Per a la resta de conjunts no hi ha cap recompensa, el guanyador s'ho queda tot

Daniel AlentoActualitzat

El pivot del FC Barcelona Shane Lawal i l'exbase del Bàsquet Manresa Davin White, que jugarà a l'Iberostar Tenerife la propera temporada, s'enfrontaran a Nova York a la final del The Basketball Tournament amb un premi en joc d'un milió de dòlars.

La competició s'ha desenvolupat aquest mes de juliol als Estat Units, i 128 equips hi han participat amb un format d'eliminatòries directes com el del Març Boig del bàsquet universitari nord-americà. Tret de jugadors amb contracte en vigor a l'NBA i jugadors universitaris (les regles de la NCAA els prohibeixen cobrar per jugar), els aspirants a guanyar el milió han arribat de totes les lligues del món.

A la final, que tindrà lloc aquesta matinada, han arribat els Semis Overseas Elite de Shane Lawal i el Team 23 de Davin White. L'exjugador del Manresa va ser el màxim anotador de la semifinal contra els Ants Alumni de l'aler de l'UCAM Múrcia Sadiel Rojas, amb 24 punts. El conjunt de Lawal, per la seva banda, va superar el City of Gods amb dos vells coneguts de la Lliga ACB com Pops Mensah Bonsu i James Gist, i un clàssic del bàsquet europeu com David Hawkins, sense equip des que va ser sancionat per dopatge el desembre del 2012.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut