Bàsquet

Shane Lawal, a punt de convertir-se en el nou pivot del FC Barcelona

El pivot nigerià té pràcticament tancat el fitxatge per l'equip blaugrana després d'una temporada espectacular amb el Banco di Sardegna

Actualitzat

Shane Lawal està a punt de signar el seu nou contracte amb el FC Barcelona. El pivot nigerià, de 28 anys, ve de guanyar la Lega a Italià amb el Banco Di Sardegna Sassari, amb el que ha firmat una més que notable temporada. Lawal, de 2,08, arriba al Barça per complementar Ante Tomic i per substituir Tibor Pleiss, que planeja marxar als Utah Jazz de l'NBA.

Lawal firmarà un contracte de 3 anys amb l'equip amb un salari anual de gairebé 700.000 dòlars bruts anuals. El Barça garantirà 2 anys de contracte al jugador i l'opció d'un tercer amb renovació automàtica.

Pendent del que passi a les eleccions a la presidència del club, l'equip blaugrana passarà segurament per una profunda remodelació  al no haver aconseguit cap dels objectius proposats durant la temporada. L'equip català preveu la sortida de diversos jugadors com Mario Hezonja, que ja negocia la seva sortida a l'NBA, o Edwin Jackson que marxa cap a Unicaja. A aquestes sortides s'han d'afegir les gairebé segures baixes de Maciej Lampe i Bostjan Nachbar, que acaben contracte i el club no té cap intenció de renovar-los. També Marcelinho Huertas podria deixar l'entitat. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut