Barcelona

Shakira fa pujar a l'escenari una part de la plantilla del Barça en el seu concert a l'estadi

La festa blaugrana ha tingut el colofó a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, on la cantant colombiana Shakira ha ofert un concert de la seva gira "Sale el sol". Tal com havien anunciat, Shakira ha fet pujar a l'escenari uns acompanyants de luxe. Diversos jugadors del Barça, amb Piqué al capdavant, han mogut els malucs amb ella al ritme de "Whenever wherever".

Actualitzat
Piqué, Xavi, Villa, Pedro, Busquets i Bojan van ser els atrevits jugadors blaugrana que van canviar per una estona els xuts a porteria pels cops de maluc. La resta no es van animar a pujar a l'escenari, però sí que van voler ser presents al concert, que va començar a quarts de dotze de la nit, enmig de crits i xiulets insistents, després de quasi una hora i mitja de retard.

La cantant Shakira va saltar a l'escenari de Montjuïc amb un "Bona nit, Barcelona" i els acords de "Why wait", i entre lletres i balls sensuals i cantant no va dubtar a dir que "està boja pel seu Piqué". La colombiana va oferir els temes del seu darrer treball, però un dels moments més esperats de l'espectacle va ser al final del concert, quan va interpretar la cançó del Mundial de futbol de Sud-àfrica.

El fet que l'espectacle, que estava anunciat per les nou, no comencés fins al cap d'una hora i quart va molestar alguns dels assistents, sobretot els que anaven amb menors. L'anunci que la celebració blaugrana es tancaria a Montjuïc va animar la venda d'entrades les últimes 24 hores, però tot i així, Shakira, que fa sis mesos ja va omplir el Sant Jordi en el primer concert a Barcelona d'aquesta gira, va deixar l'Estadi Olímpic a mitja entrada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut