Keita, durant un partit de la Roma aquesta temporada (Reuters)
Lliga de Campions

Seydou Keita assegura que el Reial Madrid no és invencible i confia en les possibilitats de la Roma

El migcampista malià i exjugador del FC Barcelona està convençut que poden complicar-li les coses al conjunt blanc en el duel de vuitens de final de la Champions i que, amb l'arribada de Luciano Spalletti a la banqueta, han recuperat l'entusiasme

Actualitzat

El migcampista malià de la Roma Seydou Keita ha assegurat que el Reial Madrid "no és invencible" i que el seu equip haurà de saltar al camp convençut que el partit de Lliga Campions de dimecres contra el club blanc serà "difícil, però no impossible" en una entrevista difosa per la ràdio del club italià.

"A Barcelona, el duel amb el Madrid és com el derbi aquí a Roma. Jo em vaig enfrontar a ells també amb el València i el Sevilla; és un partit especial, tinc bons records. Serà Spalletti el que decideixi com jugarem, jo crec que tenim confiança. Hem de creure i saltar al camp convençuts que serà difícil, però no impossible", ha afirmat l'exjugador del Barça.

Keita ha mostrat la seva plena confiança en l'equip, que amb el nou tècnic Luciano Spalletti ha recuperat l'entusiasme. "Estem en un bon moment, tant nosaltres com els aficionats. Quan es canvia d'entrenador es canvia de mentalitat, abans, evidentment, les coses no anaven bé. El cap i la confiança han canviat i quatre triomfs seguits al campionat són importants", ha declarat.

Preguntat sobre el seu futur, el migcampista africà ha explicat que la seva intenció és "ajudar els joves" i que no l'interessa ser entrenador. "La carrera d'un atleta és breu, a part dels casos com Francesco Totti, i m'agradaria ajudar els homes, perquè l'home és la cosa més important. No vull ser entrenador, m'agradaria ajudar els altres perquè tinguin les mateixes oportunitats que vaig tenir jo", ha conclòs.

Anar al contingut