Jorge Sampaoli, entrenador del Sevilla, durant l'últim entrenament de l'equip (EFE)
Futbol

Sevilla-Leicester i Porto-Juventus completen l'anada dels vuitens de final de la Champions

L'equip andalús rep un campió de la Lliga anglesa que està lluitant per no baixar de categoria. En l'altre partit de vuitens, la Juventus parteix com a favorita davant el Porto

Actualitzat

Aquest dimecres es completarà l'anada dels vuitens de final de la Champions amb els partits Sevilla-Leicester i Porto-Juventus.

El Sevilla rep un Leicester en hores baixes. Nou mesos després de completar un conte de fades, el campió anglès està lluitant per evitar el descens a la Premier League i ve de ser eliminat a la FA Cup per un equip d'inferior categoria. Però vol rescabalar-se en la seva primera participació a la Champions.

El Leicester haurà de millorar molt si vol plantar cara a un Sevilla  molt motivat amb Jorge Sampaoli a la banqueta. Tant és així, que el club li ha ofert la renovació al tècnic argentí.

Casillas contra Buffon

L'altre partit de la jornada enfrontarà el Porto amb la Juventus, o el que és el mateix, oferirà el duel entre dos porters de llegenda com són Iker Casillas (35 anys) i Gianluigi Buffon (39). La Juve, líder indiscutible de la Serie A italiana, és la favorita sobre el paper. Però el Porto, que encadena sis victòries a la Lliga portuguesa, promet vendre cara la seva pell. 

Anar al contingut