Joaquín va arribar al conjunt italià a la temporada 2013-14 procedent del Màlaga (Reuters)
Lliga Europa

Sevilla-Fiorentina i Nàpols-Dnipró seran les semifinals de la Lliga Europa

El sorteig ha evitat la semifinal d'equips italians i els andalusos es veuran les cares amb els "viola"

Xavi VegasActualitzat

No ha tingut sort el Sevilla d'Unai Emery. Després de la miraculosa classificació contra el Zenit de Sant Petesburg, ha vist com en el sorteig de les semifinals de la Lliga Europa li tocarà jugar contra la Fiorentina.

El conjunt italià, en el qual milita l'exbètic Joaquín, és l'actual sisè classificat de la Sèrie A italiana. Sens dubte, un gran al·licient per al partit. "Aquesta competició ens ha donat moltes alegries. Per arribar aquí hem patit i segur que seguirem patint. La Fiorentina serà un rival molt complicat", ha destacat Monchi, director esportiu del club de Nerbion.

En l'altra semifinal, l'"Spanish" Napoli ho tindrà més fàcil ja que els ha tocat el Dnipró ucraïnès. Per primera vegada en la seva història, l'equip de Dnipropetrovsk disputarà les semifinals d'una competició europea i està disposat a donar la sorpresa i contradir els que ja assenyalen el conjunt ucraïnès com la gran "ventafocs" de la competició. Cal recordar que al Nàpols hi juguen Callejón, David López, Michu, Albiol i l'entrenador madrileny Rafa Benítez.

Els partits d'anada es disputaran el 7 de maig i els de tornada, el 14 de maig. En el cas que el Sevilla passi l'eliminatòria, seria visitant a la final que es disputarà a Varsòvia el 27 de maig.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut