Barça

Setmana decisiva per al Barça, que haurà d'eliminar primer el Manchester City abans de rebre el Madrid a la Lliga

Set dies abans del clàssic, el Barça haurà d'esbandir abans el Manchester City en la Champions

Actualitzat

Amb el liderat consolidat a la lliga després de la victòria a Eibar, el caixa o faixa de la Champions centra tota l'atenció. A Europa ja no queda marge per a l'errada. L'1 a 2 de l'anada dóna avantatge als blaugrana, però per a Luis Enrique el partit de dimecres continua sent un cara o creu.

Contra el City, Ter Stegen tornarà a la porteria, mentre que la presència de Sergio Busquets, que continua sense entrenar-se amb el grup, està descartada. Aquest cop de colze que Montoya va rebre contra l'Eibar li ha provocat una fissura just al costat del pòmul, que l'obligarà a anar amb careta durant uns dies. Luis Enrique haurà de decidir si l'inclou o no entre els convocats. Lluny del bon moment que travessa el Barça, a Manchester augmenten els nervis. La derrota d'aquest cap de setmana contra el Burnley, un equip situat en places de descens, fa que l'equip de Pellegrini s'hagi acomiadat pràcticament de la lluita pel títol. El tècnic no va reservar ningú a quatre dies del decisiu partit contra el Barça.

Tot i que la plantilla blaugrana tenia aquest dilluns dia de festa, diversos els futbolistes han passat per les instal·lacions de la Ciutat Esportiva per no parar en la seva preparació: Leo Messi, Javier Mascherano, Gerard Piqué, Jordi Alba, Dani Alves, Marc-André Ter Stegen (titular a la Champions) i Sergio Busquets, que esgota les seves últimes i escasses opcions de jugar el Clàssic després de la lesió que va patir a la sindesmosi del seu turmell dret.

També han anat a les instal·lacions del club Jérémy Mathieu i Marc Bartra, a més de Martín Montoya, que va patir a Eibar una fissura a l'arc zigomàtic dret, i Thomas Vermaelen, que segueix amb el seu treball de recuperació després de la seva operació als isquiotibials. La bona dinàmica de resultats es tradueix en el bon ambient que regna ara mateix a l'equip blaugrana, una circumstància que jugarà a favor seu en el clàssic, i també en el partit contra el City.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut