Motociclisme

Sete Gibernau s'enfronta a dos anys i mig de presó per un presumpte frau fiscal comès l'any 2006

L'exmotocicilista català ja va signar una acta de conformitat amb l'Agència Tributària, però l'Advocacia de l'Estat manté que va simular viure a Suïssa

L'Advocacia de l'Estat demana dos anys i imig de presó per a Sete Gibernau per un presumpte cas de frau fiscal

Hisenda segueix amb la vista posada en el món de l'esport. Ara, torna a ser el torn de l'expilot de MotoGP Sete Gibernau, a qui s'acusa d'haver defraudat 774.000 euros en la declaració de l'any 2006, motiu pel qual l'Advocacia de l'Estat reclama una pena de dos anys i mig de presó. La Fiscalia, en canvi, demana l'absolució del català seguint la línia de l'Audiència de Barcelona quan ja va arxivar la causa en la fase d'instrucció després de comprovar que l'expilot havia signat una acta de conformitat que regularitzava la seva situació.

L'Advocacia de l'Estat, però, sosté que Gibernau va simular viure a Suïssa mentre, en realitat, tenia fixada la residència a Esplugues de Llobregat. En la seva declaració, l'expilot de MotoGP ha donat tota mena de detalls de la vida que tenia en els anys que va viure fora d'Espanya com ara la descripció del pis i els diners que pagava en concepte de lloguer, així com els vehicles de luxe de la seva propietat que tenien matrícula suïssa, a més de la cordial relació que mantenia amb els seus veïns i amb l'Ajuntament de Chatel Saint Denis, el poble on va viure.