Futbol

Sessió teòrica de reglament i entrenament a porta tancada a la concentració d'Espanya a Gniewino

A Gniewino, els homes de Del Bosque han rebut una classe de reglament per part de Pierluigi Collina i després han treballat a porta tancada i sense donar pistes sobre l'equip titular contra Itàlia.

Actualitzat
La notícia de la mort de Preciado ha caigut com una llosa a la concentració de la selecció espanyola a Polònia. El grup en ple ha fet un minut de silenci, just abans de l'entrenament a porta tancada que ha dirigit Vicente del Bosque.

Sense pistes sobre els titulars contra Itàlia

La sessió ha estat eminentment tàctica i el seleccionador no ha deixat veure qui serà el davanter centre titular en l'estrena contra Itàlia. Negredo i Torres, els dos homes que pugnen per un lloc a l'onze, han compartit equip durant l'entrenament.

Les lliçons de Collina
 
Al matí, els integrants de la selecció han tingut sessió teòrica de reglament. L'exàrbitre Pierluigi Collina els ha alliçonat sobre la nova normativa, que preveu castigar el joc brut i la simulació de faltes a l'àrea de penal. Tot plegat, per protegir l'espectacle futbolístic en aquesta Eurocopa, que comença aquest divendres a Varsòvia.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut