Miranda, Jokin Ezkieta i Riqui Puig s'han entrenat avui amb el primer equip (FC Barcelona)
Barça

Sessió de recuperació amb nois del planter en l'entrenament

El Barça ha viscut avui una jornada tranquil·la a la Ciutat Esportiva. Els blaugranes han fet una sessió pensada per combatre l'esgotament del partit contra el València. Tres nois del planter han acompanyat els jugadors del primer equip

Actualitzat

Després de la victòria contra el València (2-1), el Barça s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els titulars del partit han dut a terme exercicis de recuperació. La resta del grup ha fet una sessió en la qual han participat els jugadors del segon equip Miranda, Riqui Puig i Jokin Ezkieta.

Els homes de Valverde juguen dimarts al camp del Celta (21.00) en partit de la jornada 33 de la Lliga. Els blaugranes esperen continuar la seva ratxa històrica d'imbatibilitat. Contra el València, amb 39 partits sense perdre, van superar el rècord que tenia la Reial Societat (invicte durant 38 jornades consecutives) des de l'any 1980.

El Barça tancarà la setmana disputant, a Madrid, la final de la Copa del Rei contra el Sevilla. El partit es jugarà a l'estadi Wanda Metropolitano, el nou terreny de joc de l'Atlètic de Madrid.

 

Anar al contingut