Futbol

S'espera un Camp Nou ple per veure el Barça-Getafe, diumenge, a les dotze del migdia

Aquest diumenge, el Barça s'estrena en horari de vermut. L'enfrontament contra el Getafe es jugarà a les 12 del migdia; i això farà canviar d'hàbits els jugadors. Esportivament s'haurà de veure com afecta l'horari el rendiment dels futbolistes. Pel que fa a l'assistència de públic, tot apunta que les grades estaran plenes. Això sí, amb una mitjana d'edat molt inferior a la dels partits que es juguen de nit.

Actualitzat
Aquest diumenge, el Barça s'estrena en horari de vermut. L'enfrontament contra el Getafe es jugarà a les 12 del migdia; i això farà canviar d'hàbits els jugadors, aficionats i molta gent que té organitzada la feina en funció del partit. Com, per exemple, els propietaris de bars i restaurants dels voltants del Camp Nou. Esportivament s'haurà de veure com afecta l'horari el rendiment dels futbolistes. Pel que fa a l'assistència de públic, tot apunta que les grades estaran plenes. Això sí, amb una mitjana d'edat molt inferior a la dels partits que es juguen de nit.

Els jugadors del Barça es concentraran dissabte a dos quarts de nou en un hotel ben a prop del Camp Nou. Soparan pasta amb ingredient principal i descansaran. L'endemà, es llevaran d'hora i a les nou faran un esmorzar novament ple d'hidrats de carboni abans de sortir cap a l'estadi. Per a ells serà un horari més propi d'un entrenament que no pas d'un enfrontament oficial.

L'horari ha generat un gran interès entre els socis i aficionats blaugranes, sobretot entre els pares de família que volen anar-hi amb els nens. De fet, pràcticament no queden entrades a la venda. L'última vegada que el Barça va jugar a les dotze del migdia va ser l'any 1965 i va guanyar el Las Palmas per 3-1.

També serà una novetat pels propietaris dels bars que hi ha als voltants del Camp Nou. Per ells, el dia de partit és clau de cara a la caixa setmanal i creuen que jugar a les dotze farà minvar els ingressos. Segurament, tenint en compte l'àmplia presència infantil que s'espera, serà un partit més de frankfurts i crispetes.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut