Espanyol

Sergio Sánchez torna a l'Espanyol per iniciar la seva tercera temporada al club

El defensa arriba cedit pel Rubin Kazan

Actualitzat

Sergio Sánchez torna a l'Espanyol. El central i lateral dret de 31 anys, que arriba cedit pel Rubin Kazan fins a final de temporada, iniciarà així la seva tercera etapa al club blanc-i-blau. El mataroní es va formar al planter espanyolista.

Sánchez va debutar a Primera amb l'Espanyol la jornada 33 de la temporada 2004-05, davant del Saragossa. Va estar dues temporades al primer equip abans de marxar cedit al Reial Madrid Castilla i al Racing de Santander. Complertes aquestes dues cessions es va reintegrar a la disciplina espanyolista.

L'estiu del 2009 el central va signar per dues temporades amb el Sevilla. Posteriorment va jugar 4 temporades al Màlaga abans de deixar la lliga espanyola per fitxar pel Panathinaikos. Després d'una temporada a Grècia es va integrar al Rubin Kazan.

L'acord de cessió queda supeditat a que Sergio Sánchez superi la revisió mèdica programada per diumenge al matí. Serà presentat a l'auditori de l'RCDE Stadium el proper dilluns a partir de les 13:30. Amb aquesta incorporació l'Espanyol dona per tancada la seva activitat al mercat de fitxatges d'aquest estiu. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut