Sergio Sánchez
Sergio Sánchez, amb Ramon Robert, ha mostrat la seva nova samarreta
Espanyol

Sergio Sánchez: "Això és com tornar a la família, i m'agradaria retirar-me a l'Espanyol"

El defensa no té clar si podrà debutar en el derbi contra el Barça, però ha explicat que ja s'ha posat a disposició de l'entrenador per ajudar l'equip en tot el que calgui

Actualitzat

El RCD Espanyol ha presentat oficialment aquest dilluns Sergio Sánchez, amb qui la plantilla del primer equip blanc-i-blau queda definitivament tancada per a la temporada 2017-18. El defensa arriba del Rubin Kazan cedit per una temporada sense cost per al club català, que espera poder retenir el jugador algun any més, segons ha dit el conseller delegat, Ramon Robert.

Al final de l'acte davant de la premsa, el jugador ha mostrat la seva nova samarreta, que lluirà amb el número 24.

Sergio s'ha declarat "feliç de tornar a defensar els meus colors. És com tornar a la família". I ha afegit que "vinc a donar-ho tot de mi, el màxim".

"Aquest club m'ha vist créixer i m'ha donat l'oportunitat de viure somnis" ha continuat. "M'agradaria tornar-li tot en aquesta nova etapa i m'agradaria retirar-me aquí."

El jugador ha reconegut que encara no sap si podrà debutar aquest cap de setmana en el derbi contra el FC Barcelona. "Ho faré si Quique Sánchez Flores ho considera oportú. Jo m'entrenaré per preparar-me, però no hi ha pressa. El que compta és el bloc, i l'onze que surti aquell dia haurà de ser el més preparat. Per part meva, només puc dir que hi sóc per ajudar, en qualsevol posició que l'entrenador em vulgui."

Sergio Sánchez torna a l'Espanyol després d'uns anys de profunda transformació per a l'entitat, que no ha pogut viure en primera persona, però que ha seguit de prop i que veu com a positiva: "Amb la nova direcció, crec que el club ha canviat per a millor. A més, el cos tècnic ha treballat bé, independentment del poder econòmic que es tingui." Reconeix que encara falta, però, la classificació europea: "És el somni que tenim, però cal ser prudents, perquè la Lliga espanyola està molt difícil".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut