Futbol

Sergio Ramos torna a entrenar-se amb el grup i podria estar a punt per a la Supercopa

José Mourinho ja pot respirar una mica més tranquil de cara al partit d'anada de la Supercopa contra el Barça al Bernabéu. Sergio Ramos, que era el gran dubte del tècnic portuguès per aquest duel, s'ha tornat a entrenar amb normalitat amb la resta dels seus companys i sembla recuperat de la lumbàlgia que li va impedir disputar l'amistós de la selecció espanyola a Itàlia. L'entrenador portuguès vol la màxima concentració dels seus homes abans del primer clàssic de la temporada. Al duel contra el Barça hi anirà amb l'onze tipus d'aquesta pretemporada i l'únic dubte serà a l'extrem dret, entre Di María i Coentrao.

Actualitzat
Sergio Ramos ja està recuperat de la lesió que li va impedir jugar l'amistós entre la selecció espanyola i la italiana aquest dimecres a Bari. El Reial Madrid ha informat, a través del seu compte de Twitter, que el jugador ja s'entrena amb el grup. Per tant, tot fa pensar que l'andalús estarà llest per jugar l'anada de la Supercopa diumenge a la nit contra el Barça al Bernabéu. A la sessió preparatòria a porta tancada, Mourinho ha comptat amb un total de 24 futbolistes, 19 del primer equip i cinc del filial, amb les úniques absències de Sahin i Esteban Granero, que continuen al marge del grup recuperant-se de les seves respectives lesions.

D'altra banda, el club blanc també ha anunciat que aquest dissabte a les set de la tarda l'equip s'entrenarà al Bernabéu per preparar el partit i que ho farà en una sessió amb les portes obertes al públic i als mitjans de comunicació. Després de la sessió, el tècnic portuguès oferirà una roda de premsa per valorar l'actualitat de l'equip el dia abans de jugar l'anada de la Supercopa d'Espanya davant el Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut