Futbol

Sergio Ramos tensa la corda al Reial Madrid

El defensa andalús manté un pols amb Florentino Pérez per la millora del seu contracte, que el podria projectar fora de l'equip blanc

Jordi RamosActualitzat

El "feeling" entre Florentino Pérez i Sergio Ramos fa temps que s'ha perdut. L'heroi de la "décima", l'home que va emocionar el president fins a fer-li oblidar el protocol de la llotja a Lisboa, ja no és tan ben vist en el club.

La culpa, com sempre, és dels diners. Sergio Ramos considera que el seu sou ha de pujar fins a col·locar-se en el "top 3", just darrere de Cristiano i Bale. Florentino, en canvi, creu que un defensa no pot cobrar tant. Ramos té dos anys més de contracte, però al gener va tornar a sortir el tema de la seva renovació.

Contra la Reial Societat, el central va parlar al camp, amb un gol, i també davant dels micròfons.

Alguna cosa ha canviat des d'aleshores. Un dels jugadors més estimats per l'afició del Madrid, un líder indiscutible del vestidor pel seu compromís, un dels capitans de l'equip, amb deu temporades al club, podria estar a punt de marxar.

A Anglaterra ja fa dies que els diaris parlen del sevillà i el vinculen a l'operació De Gea. Si és així, el culebron Ramos es resoldrà aviat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut