Sergio Ramos, capcot després de la derrota contra Croàcia (Reuters)
Futbol

Sergio Ramos té una sobrecàrrega muscular i és dubte per al partit contra l'Eibar

El capità del Reial Madrid s'ha sotmès a un reconeixement mèdic a Valdebebas i no disputarà l'amistós de la selecció espanyola aquest diumenge contra Bòsnia a Las Palmas

Actualitzat

Sergio Ramos va acabar el partit contra Croàcia a Zagreb amb molèsties musculars i va pactar amb Luis Enrique no jugar l'amistós de la selecció espanyola contra Bòsnia de diumenge a Las Palmas de Gran Canària. El capità del Reial Madrid s'ha desplaçat directament fins a la capital espanyola en un vol privat i només aterrar ha anat fins a la Ciutat Esportiva de Valdebebas per sotmetre's a un reconeixement mèdic.

Segons ha informat la RFEF, Ramos té una sobrecàrrega a l'adductor de la cama dreta i ara mateix és dubte per al pròxim partit de lliga contra l'Eibar a Ipurua. La possible baixa del capità deixaria encara més tocada la defensa madridista, que ja té les baixes dels lesionats Nacho, Reguilón i Vallejo.

El jugador blanc ha penjat a les xarxes socials una fotografia on se'l veu entrant dins d'una piscina gelada per començar la recuperació i confirmant que d'aquí a poc temps tornarà a estar a punt.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut