Futbol

Sergio Ramos s'incorpora a la plantilla del Reial Madrid a Los Angeles

Amb el central blanc, Zidane té a la seva disposició 27 futbolistes

Actualitzat

Sergio Ramos s'ha incorporat a la concentració del Reial Madrid a Los Angeles, després de completar les seves vacances. El capità madridista ha gaudit de sis dies més de descans que la majoria de la plantilla, que va iniciar la pretemporada dilluns i dimarts i qu ja va anar rumb a Los Angeles per començar la preparació del nou curs.

Amb la incorporació del defensa, que compleix la tretzena temporada al Reial Madrid, Zidane té a la seva disposició 27 futbolistes, inclosos els joves del filial que participaran en la pretemporada amb el primer equip. Cristiano Ronaldo, que va disputar amb Portugal la Copa Confederacions i que començarà la pretemporada a primers d'agost, i els jugadors que van disputar l'Europeu sub-21 a Polònia són els que falten per incorporar-se. 

Dani Ceballos, Marco Asensio, Jesús Vallejo, Borja Mayoral i Marcos Llorente viatjaran divendres cap a Los Angeles acompanyats pel president, Florentino Pérez, per unir-se a la resta de futbolistes que ja han iniciat la pretemporada.

Anar al contingut