Ramos després de lesionar-se contra Albània
Futbol

Sergio Ramos s'estarà sis setmanes de baixa per un esquinç de grau II del lligament del genoll esquerre

El central madridista es va lesionar després d'una mala caiguda en un salt a les acaballes del partit d'Espanya i estarà almenys un mes de baixa

Marc BéjarActualitzat

Sergio Ramos s'estarà unes sis setmanes de baixa després que el Reial Madrid ha confirmat en un comunicat mèdic que el central andalús té un esquinç de grau II en el lligament colateral medial del genoll esquerre.

El central del Reial Madrid es va lesionar després d'una mala caiguda en un salt en el minut 79 del partit de classificació per al Mundial de Rússia que la selecció espanyola va disputar aquest diumenge contra Albània.

Després de la victòria dels espanyols (0-2), el metge del combinat dirigit per Julen Lopetegui va demanar prudència i va desitjar que quedés en un esquinç lleu. Si finalment es compleixen els pronòstics, Ramos podria reaparèixer amb el conjunt blanc en el derbi del 19 de novembre contra l'Atlètic de Madrid.

El defensa sevillà, que va haver de ser substituït després de la desafortunada jugada, continua estant de pega en aquest inici de temporada. El capità de la selecció espanyola i del Madrid, que ha estat el centre de les crítiques després de les seves últimes actuacions, es perdrà almenys quatre partits de Lliga i dos de Champions.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut