Ramos, Lopetegui i Iniesta, abans de la roda de premsa (EFE)
Futbol

Sergio Ramos i Julen Lopetegui demanen que no es xiuli Gerard Piqué

"Sempre ha sigut un futbolista exemplar a la selecció", ha justificat Ramos, capità de la selecció, mentre que el tècnic s'ha mostrat convençut que el públic "ens transmetrà l'energia que necessitem"

Actualitzat

En els dies precedents, els diferents jugadors de la selecció espanyola han anat construint el discurs del "perdó provisional" a Gerard Piqué davant el transcendental Espanya-Itàlia, que es jugarà aquest dissabte a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid.

Piqué, l'objectiu preferit de les ires del madridisme quan hi ha un clàssic, tampoc es lliura de les xiulades quan juga amb Espanya. Aquest divendres han sigut el capità, Sergio Ramos, i el seleccionador, Julen Lopetegi, els qui han demanat al públic assistent a l'estadi madrileny  que s'estigui de xiular el barcelonista.

"Estem molt il·lusionats amb la reacció que tindrà el Bernabéu de donar-nos suport i transmetre'ns l'energia que necessitarem davant un gran equip. No ens preocupa res més.", ha assegurat el seleccionador quan se li ha preguntat.

Més contundent ha estat Ramos, capità del Madrid i d'Espanya: "Sempre he sigut clar amb aquest tema i repeteixo que els jugadors que porten l'escut de la selecció es mereixen el màxim respecte. Piqué sempre ha sigut un futbolista exemplar a la selecció i al públic li demanem que ens faci sentir com a casa", ha dit.

Anar al contingut