Futbol

Sergio Ramos explica que els seus aplaudiments en ser expulsat "eren per Piqué, no per l'àrbitre"

Sergio Ramos ha deixat una de les imatges del Clàssic, aplaudint quan marxava després de ser expulsat. Un fet que ha volgut deixar clar que no té res a veure amb els aplaudiments al quart àrbitre de Neymar a Màlaga que han costat al brasiler la sanció que l'ha deixat fora del partit contra el Madrid.

Actualitzat

Després de la seva expulsió en el tram final del partit contra el FC Barcelona per una dura entrada sobre Leo Messi, s'ha vist al jugador del Reial Madrid Sergio Ramos marxant molt enfadat, aplaudit en direcció a la gespa i assenyalant a la llotja del Bernabéu. Preguntat per aquesta imatge, el central ha aclarit que el gest "anava per Piqué i no per l'àrbitre".

Ramos creu que la seva ha estat "una expulsió determinant que ha marcat els últims minuts del matx. Per mi, és excessiva. No he anat a fer mal al jugador, és una entrada a baix. Sí, arribo una mica tard, però crec que és groga".

El madridista ha explicat que "no he recriminat res a l'àrbitre. Jo parlava amb Piqué. No parlaré de l'àrbitre perquè no ho he fet en tot l'any. Poden encertar o es poden equivocar, però crec que aquesta jugada ha estat determinant. Però, de totes maneres, jo em dirigia a Piqué i no a l'àrbitre".

Sergio Ramos, respecte del seu enfrontament dialèctic amb el central blaugrana, s'ha mostrat dolgut perquè "ells tenen una altra forma d'entendre el futbol. Sempre parlen dels àrbitres i nosaltres això no ho farem. Potser els acabin donant resultat les coses que diuen".

El Madrid ha perdut amb un gol en el temps de descompte, un fet que mai abans s'havia donat al Bernabéu. Ramos, esportivament, ha dit que "hem guanyat dues Lligues de Campions amb gols en el temps afegit. També ens tocava patir-ho alguna vegada".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut