Futbol

Sergio Ramos és sancionat amb cinc partits per haver insultat l'àrbitre Ayza Gámez

Tot i la classificació per als quarts, el Madrid pagarà car el partit contra el Celta. A Sergio Ramos el van expulsar i l'àrbitre Ayza Gámez va reflectir en l'acta que el central madridista li va repetir tres vegades que era un pocavergonya. Ramos es perdrà fins a cinc partits: un per l'expulsió i quatre més per insultar l'àrbitre.

Actualitzat
Tot i la classificació per als quarts, el Madrid pagarà car el partit contra el Celta. A Sergio Ramos el van expulsar i l'àrbitre Ayza Gámez va reflectir en l'acta que el central madridista li va repetir tres vegades que era un pocavergonya. Ramos es perdrà fins a cinc partits: un per l'expulsió i quatre més per insultar l'àrbitre.

El central andalús es perdrà tres partits de Lliga i l'eliminatòria de quarts de final contra el València, en què Mourinho tampoc podrà comptar amb Pepe, lesionat. Sergio Ramos va lamentar, via Twitter, haver perdut els nervis: "Lamento l'incident amb l'àrbitre, són moments de tensió per culpa de l'expulsió. Diem coses de les quals més tard ens penedim".

Reacció contundent de Ramos

Un cop coneguda la sanció, el jugador madridista s'ha mostrat dolgut però contundent, una altra vegada via Twitter: "Espero que se sigui igual d''estricte i just' amb els àrbitres que s'equivoquen partit rere partit".

El Madrid havia presentat al·legacions a la primera groga

El club blanc creu que la primera groga a Sergio Ramos, en una acció amb De Lucas, no mereixia l'amonestació. El Comitè de Competició, que s'ha reunit aquest dijous, ha decidit no admetre les al·legacions del Madrid.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut