Futbol

Sergio Ramos es perdrà el partit contra el Màlaga per lesió i Pedro León torna a la llista de convocats

Sergio Ramos és baixa definitiva per al partit que el Reial Madrid disputarà aquest dissabte al camp del Màlaga (22.00, TV3). El defensa andalús no s'ha recuperat d'unes molèsties al turmell i és l'absència més destacada de la llista de convocats de José Mourinho. Arbeloa serà el seu substitut al lateral dret de la defensa madridista. En canvi, la gran novetat de la convocatòria és el retorn de Pedro León, que torna a una llista després d'estar apartat en els dos últims partits per decisió tècnica. Mourinho també recupera per al duel de La Rosaleda Sergio Canales i Raúl Albiol, que ja estan totalment recuperats de les seves lesions.

Actualitzat
Després de fer pública la llista de convocats, Mourinho ha sortit en roda de premsa i se l'ha vist molt més pacífic que en dies anteriors. El portuguès ha parlat de Ronaldo, a qui veu millor cada dia que passa, però també dels resultats discrets del seu equip quan juga fora de casa.

El tècnic portuguès també ha avançat l'onze titular que sortirà a La Rosaleda, amb l'únic canvi d'Arbeloa pel lesionat Sergio Ramos al lateral dret. La resta serà el mateix equip que va golejar el Deportivo al Bernabéu en l'última jornada de Lliga.

D'altra banda, Mourinho ha denegat el permís perquè els internacionals es desplacin divendres que ve a Oviedo, on la selecció espanyola rebrà el premi príncep d'Astúries dels esports. El portuguès ha dit que la possibilitat que Iker Casillas assisteixi a l'entrega de premis no és negociable. A banda d'això, Mourinho ha discrepat de les paraules del seu porter, que ha afirmat que la supremacia del Barça és una moda i que, com qualsevol altra, passarà, i ha insistit que no vol fitxatges al mercat d'hivern i que acabarà la temporada amb la plantilla actual.

Cristiano es retroba amb Mtiliga

En aquest partit es tornaran a trobar Cristiano Ronaldo i Mtiliga, que van protagonitzar un intens duel en l'últim enfrontament entre el Reial Madrid i el Màlaga. Tan intens que Cristiano va acabar expulsat després de donar un fort cop a la cara al defensa danès. Mtiliga va acabar amb el nas trencat. Va haver de deixar el camp i va estar tres setmanes de baixa fins que es va recuperar de la lesió.

Casillas: "El Barça és una moda i les modes passen"

Iker Casillas s'ha mostrat confiat que el Reial Madrid serà capaç de portar a terme un canvi de cicle en el futbol espanyol i posar fi al domini del Barça en les últimes temporades. El capità del Reial Madrid creu que, amb temps, capgiraran la situació.

En una entrevista a la cadena COPE, Casillas ha assegurat que el Reial Madrid "està en condicions de plantar-li cara al Barcelona", encara que ha reconegut que l'equip blanc necessita temps. "Ens comparen amb ells i a nosaltres ens queden un parell de mesos, potser una temporada", ha reconegut. A més, ha recordat que es tracta "del millor Barça de la història" encara que, això sí, ha matisat que la bona situació dels blaugranes "ha estat una moda i les modes passen".

En aquest sentit, el porter blanc creu que l'arribada de Mourinho ha estat un encert. "Ens dóna un plus molt important. S'ha trobat l'entrenador idoni pel seu caràcter i la manera que té d'esprémer els jugadors. Crec que triomfarà al Reial Madrid".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut