Futbol

Sergio Ramos: "Em preocupa més que l'himne no tingui lletra que la situació de Catalunya"

El capità del Reial Madrid i de la selecció espanyola estableix les seves prioritats i considera que el club blanc pot eixugar els 8 punts de renda del Barça a la Lliga

Actualitzat

Sergio Ramos va declarar que el "preocupa més com a espanyol" que l'himne nacional "no tingui lletra que la situació de Catalunya". En una entrevista al programa "El transistor", de la cadena Onda Cero, el capità del Reial Madrid va afirmar que diumenge a Girona, on el seu equip va perdre per 2-1, es va sentir "igual d'espanyol que en qualsevol altre lloc".

"Em preocupa més com a espanyol que el nostre himne no tingui lletra que la situació de Catalunya. Tinc ganes que el nostre himne tingui lletra perquè sento l'enveja sana de veure altres seleccions mirant cap amunt mentre canten els seus himnes", va explicar.

En recordar la seva arribada a Girona aquest dissabte, Ramos va dir: "Vaig veure gairebé les mateixes banderes d'Espanya que d'altres. No em deixa cap sensació. És com si vaig a Sevilla i veig una bandera d'Andalusia. Mentre hi hagi aquest respecte no hi ha problema. Diumenge em vaig sentir igual d'espanyol que en qualsevol altre lloc. No hi va haver cap problema ", comenta.

Encara sobre la situació a Catalunya, el central madridista va dir que el que pugui opinar o el que pugui fer al respecte "no canviarà res". "Em fa mal la imatge d'Espanya com a país a nivell mundial com espanyol que soc. No m'agrada que passin aquest tipus de coses. Jo crec que junts som més forts".  A la pregunta de si s'imagina una Lliga sense el Barcelona, ​​Sergio Ramos explica: "És complicat. A mi em costa creure que siguin majoria els independentistes, però són suposicions. Jo prefereixo que el Barça estigui en la nostra Lliga."

La remuntada és possible

Sobre la derrota de diumenge davant el Girona a Montilivi, Sergio Ramos va afirmar: "Si a la primera part, després del nostre gol, haguéssim marcat les 3 o 4 ocasions que vam tenir, s'hauria vist un altre partit."

"No és la primera Lliga en la qual es remunten vuit punts. Jo he remuntat més punts i hem estat campions. Per tant, hem d'aprendre d'aquests errors perquè no tornin a passar i intentar sumar els màxims punts possibles perquè amb aquesta diferència el Barcelona no està fallant gaire i pot ser que ens costi el títol ", ha comentat.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut