Madrid

Sergio Ramos diu que no va voler fer mal a Messi i reconeix que amb Xavi i Puyol no hi va tenir "un bon detall"

Sergio Ramos ha parlat avui de tot el que va passar dilluns al Camp Nou. El defensa andalús ha explicat que no se sent orgullós del seu comportament, però hi ha tret importància, tant a l'entrada de Messi com a les empentes que va donar als seus companys de selecció Xavi i Puyol. Ramos ha assegurat que la seva intenció no va ser anar a fer mal a Messi, i que va ser un error de càlcul. També ha explicat que no va tenir "un bon detall" amb Xavi i Puyol, però assegura que els va trucar a l'endemà per disculpar-se personalment. Tot i això, creu que "hi va haver altres jugadors que tampoc van tenir una actitud exemplar, i ningú ha dit res".

Actualitzat
"S'ha de treure l'orgull que sempre ha identificat el Madrid", ha dit Sergio Ramos quan li han preguntat com es troba l'equip després de la històrica desfeta de dilluns. "El Barcelona va fer un gran partit i a nosaltres no ens va sortir res", ha raonat. També ha explicat que aquest clàssic ha estat un dels partits en què pitjor s'ha sentit des que és futbolista, i que segurament després del resultat, i per les sensacions que tots tenien, el club els va demanar que no parlessin amb la premsa, ja que "en un moment d'escalfor es poden dir autèntiques barbaritats".

Tot i que Xavi Hernández en va tenir prou amb dues paraules per definir l'entrada de Sergio Ramos a Messi, que va qualificar de "violència extrema", el defensa madridista assegura que no va voler fer mal a l'argentí, i que la seva intenció mai és aquesta.

Les xifres parlen soles

Però les xifres el delaten. La violència va més enllà de la duresa, i aquesta és una frontera que l'andalús ha travessat en més d'una ocasió al llarg de les cinc temporades i mitja que fa que juga al Reial Madrid. Ramos ha ensenyat els tacs pràcticament a tothom i, any rere any, el seu historial va batent rècords. No té miraments a fer dures entrades per darrere, per davant o a l'hora de trepitjar el rival. El seu repertori és ampli i variat. Però també és cert que un simple i fàcil recull d'imatges no és cap argument seriós a l'hora de qualificar un jugador. Així que anem a les xifres. I aquestes, com el cotó, no enganyen. Sergio Ramos ha jugat, fins ara, 175 partits amb el Reial Madrid. Més exactament, 15.301 minuts. I veient les estadístiques, si continua així, aviat farà semblar una germaneta de la caritat un altre històric madridista habitual del joc brut: Fernando Hierro.

El deixeble, és a dir, Ramos, ja ha atrapat el mestre en les vegades que els han expulsat vestint la samarreta del Reial Madrid. Ho han estat en 10 ocasions. Hierro va veure 138 grogues en els 439 partits que va jugar amb el Madrid per les 70 de Ramos. Això sí, l'andalús té el lamentable mèrit d'haver-ho aconseguit tot en només 175 partits.

És a dir, que si a Hierro l'expulsaven cada 42 partits, a Ramos l'expulsen cada 17 i veu una groga cada 2 partits i mig. Amb només 24 anys, si no ho eviten els àrbitres, Ramos sembla que batrà tots els rècords de l'antiesportivitat i amenaça de fer carrera, com diria aquell, per la via civil o per la criminal.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut