Futbol

Sergio Ramos demana "respecte" a Piqué i que eviti "tonteries innecessàries"

El capità del Reial Madrid, que va parlar aquest diumenge després de la derrota del seu equip al Madrigal, ha demanat al jugador del Barça que eviti les tonteries per mantenir el bon ambient i l'ha instat a seguir l'exemple marcat per jugadors com Puyol, Xavi, Raúl o Casillas

Actualitzat

El capità del Reial Madrid, Sergio Ramos, ha demanat "respecte" a Gerard Piqué i que "eviti tonteries innecessàries". El jugador del club blanc va fer aquestes declaracions després de la derrota del seu equip davant el Vila-real. 

"A Piqué l'únic que li puc dir com a capità és que tingui respecte pel Reial Madrid i pels companys de professió. Aquestes faltes de respecte són enemigues del bon ambient. Hem tingut en els últims anys bons exemples com Puyol, Xavi, Raúl o Iker, de qui hem d'aprendre tots i evitar tonteries que són innecessàries ", va afirmar a la zona mixta.

Aquesta rèplica de Ramos és a causa de l'l'última declaració de Piqué, que va fer una pausa en la paraula "conegut" referint-se a Álvaro Arbeloa com a "cone...gut", i no com a amic. Ramos va assegurar que no ha parlat telefònicament amb el jugador del Barcelona i company de la selecció espanyola. "A Piqué, l'admiro, és un company de la selecció, i tot el que vagi fora d'aquest context no és bo".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut